Hot-stone massage (60 min.) € 59,50 of deelmassage Hot-stone (35 min.) € 49,50 (Keuze uit voor- of achterkant van het lichaam)

Een Hot-stone massage is een ervaring die je niet gauw vergeet, een weldaad voor lichaam en geest Zoals de naam al aangeeft wordt gebruik gemaakt van warme tot hete basaltstenen. Basalt is gestolde lava. Dit soort stenen worden ook wel stollingsgesteenten genoemd. De grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat de stenen de warmte goed vasthouden en langzaam afgeven.

Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen, wat de massagebehandeling heel effectief maakt.
Behalve dat je een gevoel van diepe ontspanning ervaart, heeft de massage een activerende werking op de bloedsomloop, het lymfesysteem en de stofwisseling. Hierdoor kan een behandeling met warme stenen ontgiftend, afvoerend, pijnverlichtend, stressverlichtend en ontspannend werken. 

Een Hot-stone massage draagt bij aan een positief zelfherstel van lichaam en geest en leidt tot een diepe, lichamelijke en geestelijke rust.

Contra-indicaties en aandachtspunten:
· hartklachten
· hoge en lage bloeddruk
· diabetes (gematigde temperaturen)
· voorzichtig bij heftige overgangsverschijnselen (opvliegers)
· open wonden en huidinfecties
· koorts
· spataderen
· hittegolf/oververhitting (ook geestelijk)
· kanker
· ziekten en zwangerschap
· kinderen en ouderen gematigde temperaturen

Water of thee drinken na afloop is belangrijk om afvalstoffen sneller af te voeren!