WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

Permanente make-up oftewel PMU is de laatste jaren steeds meer in opmars. Niet zo vreemd ook aangezien iedereen er graag perfect verzorgd uit wil zien. Hoe gemakkelijk is het om niet meer iedere ochtend die eyeliner en/of wenkbrauwpoeder aan te hoeven brengen? Het voordeel daarbij is ook nog eens dat u ook zonder make-up er altijd stralend en perfect verzorgd uitziet.

Bij Permanente make-up worden zachte pigmenten in de huid gebracht. De pigmenten die in de salon gebruikt worden zijn Academie Pigmenten en voldoen volledig aan de nieuwste veiligheidseisen qua ingrediënten. 
Het mooiste resultaat bij een PMU behandeling wordt verkregen door laagje over laagje pigment aan te brengen. Alleen in meerdere behandelingen is het mogelijk om veel meer nuance in kleur en intensiteit aan te brengen waardoor je PMU creëert die past bij de mogelijkheden en wensen van de klant.

Doordat PMU in de lederhuid wordt geplaatst en niet in het onderhuids bindweefsel (tatoeage) is de pigmentatie hierdoor eigenlijk niet permanent. Door o.a. Uv-licht, huidtype, leefstijl, vernieuwen van de huid door schuren en wrijving zal de pigmentatie in de loop van de tijd vervagen. Het is dan ook verstandig om binnen 12 tot 18 maanden een nabehandeling te doen. Alle informatie over de behandeling vind u onder het tabblad behandeling.

De uitgebreide opleiding tot PMU-specialiste heb ik gevolgd bij de PMU academie van Irma Hulscher. Irma Hulscher is sinds 1990 een autoriteit op het gebied van Permanente Make-up. In de basisopleiding PMU die een half jaar duurt komen alle technieken van Eyeliner en Wenkbrauwen aan bod. Een fantastische mooie en gedegen opleiding waarbij veel aandacht is voor pigmentleer, technieken en praktische vaardigheden. Ik hoop in de toekomst nog vele opleidingen en masterclasses op dit vakgebied te kunnen volgen. 

Schoonheidssalon GianLuca is GGD gecertificeerd en heeft een vergunning die voldoet aan de wettelijke eisen
van de GGD hygiënenormen. Dit is een 3-jaarlijkse keuring. Tevens is Schoonheidssalon GianLuca aangesloten bij de officiële brancheorganisatie ANBOS. Hierdoor staat Schoonheidssalon GianLuca garant voor veilige behandelmethodes en een goede prijs/kwaliteit garantie. U bent hierdoor gegarandeerd dat aan alle eisen van de hygiënenormen en kwaliteitseisen worden voldaan tijdens de behandeling.