Liptechnieken

Lippigmentatie is een hele mooie natuurlijke semipermanente make-up waarbij je je lippen nog mooier kan accentueren en perfectioneren.

Het geeft fantastische mogelijkheden voor mensen die bijvoorbeeld graag hun favoriete kleur lippenstift willen, ingevallen lippen hebben vanwege fijne lijntjes/rimpels, scheve lippen, een hazenlip etc. Ook als je bleke lippen hebt is lippigmentatie prachtig want je kunt de lippen een natuurlijke of een wat fellere kleur geven waardoor de lippen mooi doorbloed lijken. Het belangrijkste is dat je lippen een mooiere vorm gaan krijgen in de kleur die jij wenst en evt. oneffenheden in de lippen minder zichtbaar zijn.
Belangrijk om te weten is dat lippigmentatie géén vervanging is voor een lippenstift. Dit gaat nl. nooit geëvenaard worden. Wat je wel kunt bereiken is een mooiere, vollere vorm van de lippen en een intensere kleur afhankelijk van jouw voorkeur.  

 

Verschillende soorten lippigmentatie

De Lipliner is een lijntje die de vorm van de lippen bepaald. Deze wordt langs de rand van de lippen gezet. De breedte is afhankelijk van de wens van de klant.

Bij Full-Lips zijn de lippen, naast een lijntje die de vorm van de lippen bepaald, volledig gepigmenteerd.

Hoe lang blijft een PMU-lippen eigenlijk zitten?
Een lippigmentatie zal in de loop van de tijd vervagen. Het mooiste resultaat blijft tussen de 1,5 en 3 jaar. Daarna zal de kleur vervagen. Een en ander is ook afhankelijk van het huidtype en de aard van de behandeling. Hoe lichter het pigment, hoe sneller dit zal vervagen. De celregeneratie van de huid is ook een belangrijke factor, samen met de UV-straling.

Hoe bepaal ik dat het tijd is voor een nabehandeling?
Wanneer u de neiging heeft om uw lippen weer kleur te willen geven is het tijd voor een nabehandeling. Wanneer er nog genoeg pigment aanwezig is in de huid volstaat 1 behandeling. De tarieven voor een nabehandeling zijn uiteraard anders. Zie ook tabblad tarieven.

Is het pijnlijk om een PMU-lipliner te laten zetten?
Een PMU behandeling is nooit geheel gevoelloos. Echter de meeste mensen ervaren het niet als pijnlijk maar als slechts een klein prikkelend gevoel. De meeste mensen geven dan ook aan dat het ze 100% meevalt en dat het minder erg is dan ze hadden verwacht.