SPECIALE BEHANDELINGEN

Verwijderen van huidoneffenheden

Iedereen heeft met het ouder worden in meer of mindere mate last van huidoneffenheden. Dit kan zijn in de vorm van wratjes (verruca), steelwratjes (fibromen), gerstekorrels (milia), ouderdomsvlekken (hyperpigmentaties), bindweefselvermeerderingen (benigne tumoren), bloedblaasjes (cherry angioma), vetbultjes (lipomen), toename van talgkliertjes (talgklierhyperplasie) etc. Deze huidoneffenheden geven geen klachten maar kunnen wel cosmetisch als storend ervaren worden.

U hoeft echter niet met deze ontsierde huidoneffenheden te blijven lopen!
In de salon wordt gebruik gemaakt van de Blend en Diathermie techniek waarbij huidoneffenheden d.m.v. loogvorming en/of verhitten en stollen worden verwijderd.

Met deze techniek kan zeer precies gewerkt worden waardoor alleen de huidoneffenheid verwijderd wordt en niet de omliggende huid beschadigd raakt. Na de behandeling treedt er korstvorming op en dient u zich te houden aan de nazorginstructie.

Voorafgaand vindt er altijd een intakegesprek plaats, dient u een vragenlijst in te vullen over uw algemene gezondheid en ontvangt u een schriftelijke nazorg instructie over de behandeling.

Aanvangsprijs:                                                                €32,50 per 15 minuten, €65,= 30 minuten etc.

Heeft u vragen over deze behandeling? Neemt u gerust contact op

DERMAPEN BEHANDELING

Een mooie, effectieve behandeling om storende lijntjes/rimpels aan te pakken op bijvoorbeeld uw bovenlip, neus lippenplooi, frons etc. 
De dermapenbehandeling is een micro-needling behandeling die de natuurlijke collageenproductie in de huid stimuleert. Ook acnélittekens, grove poriën en hyperpigmentatie hebben baat bij deze behandeling die gericht is op het verbeteren van de huid. Het resultaat is een steviger, gladder en jonger uitziende huid.  

De dermapen behandeling bestaat uit een micro-needling behandeling op een deel of meerdere delen van uw gezicht die u als storend ervaart. De diepte van de behandeling wordt bepaald door het instellen van de lengte van de naald.
Afhankelijk van uw huidtype en het te behandelen gebied wordt bekeken welke diepte noodzakelijk is. Daarnaast wordt geadviseerd hoeveel behandelingen er minimaal nodig zijn om een gewenst resultaat te bereiken. De behandeling wordt gecombineerd met hyaluronzuur en vitamine A waardoor de natuurlijke collageenproductie in de huid wordt gestimuleerd. Voor een nog mooier resultaat is het aan te raden om bij uw thuisverzorging een ampul van hyaluronzuur en vitamine A te gaan gebruiken. Tussen de verschillende behandelingen zit meestal 1 à 2 weken afhankelijk van het te behandelen gebied en huidtype.

 Deze mooie behandeling kost €79,=. Bij 4 behandelingen ontvangt u 10% korting op de totale behandelprijs!

Microdermabrasie “Diamond Peel”

Microdermabrasie is een techniek die gebruik maakt van een mechanische peeling waardoor de bovenste huidlaag en de huidverhoorning laag voor laag worden afgeschilferd en hierdoor de nieuwe huidlaag tevoorschijn kan komen. Door de toepassing van microdermabrasie wordt de huid geactiveerd om collageen aan te maken, hierdoor ontstaat er een verjongend effect van de huid waardoor er al na een eerste behandeling zichtbaar resultaat is.
Voor optimale resultaten worden kuurbehandelingen geadviseerd in combinatie met mesotherapie, waarmee de huid direct gevoed wordt met de benodigde serums of ampullen tot in de diepere huidlagen. Microdermabrasie in kuurverband kan ook heel goed gecombineerd worden met Fruitzuurpeeling  (informeer gerust naar de mogelijkheden in de salon). Hierdoor is er voor vele huidproblemen een oplossing te bieden

Indicaties:
- Littekens
- Acné
- Pigmentatie
- Droge huid
- Vette Huid
- Lijntjes/Rimpeltjes
- Rokershuid
- Grove poriën
- Onzuiverheden

Microdermabrasie + Mesotherapie (60 min.) € 84,50
Microdermabrasie + Mesotherapie kuur 3x € 237,00
Microdermabrasie + Mesotherapie kuur 5x € 367,50
Microdermabrasie + Mesotherapie incl. hals/decolleté € 105,00
Mesotherapie (alleen in combinatie gezichtsbehandeling) € 24,50


SuperFacial Peel behandeling € 24,50 extra op behandelprijs

(uitsluitend in combinatie met basis- en uitgebreide behandeling)
Een behandeling met papaja-enzympeeling, deze peeling verteert dode huidcellen, celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huid wordt elastischer, de huidstructuur fijner en de verstopte porien worden gereinigd. De huid ziet en voelt na de behandeling heerlijk fris en glad. Belangrijk na deze behandeling is om de huid gedurende 24 uur niet bloot te stellen aan zonlicht of zonnelampen.

Glycolzuurpeel behandeling € 73,50
Deze behandeling zorgt voor het succesvol verwijderen van onvolkomenheden zoals acné (niet actief), littekens, fijne lijnen en rimpels, hyperpigmentatie en het bereiken van een verbeterde huidstructuur. Voor een succesvol resultaat worden 4-6 behandelingen aanbevolen afhankelijk van huidtextuur, leeftijd, lijnen en rimpels. Daarnaast is een thuisverzorging met ampullen en liposomen aan te bevelen. Voorafgaand vindt altijd een intakegesprek plaats.

Kuur van 3 behandelingen € 197,50
Kuur van 5 behandelingen € 325,=

Ampul € 5,50                                                                                
Werkstofconcentraten kunnen het verschil maken op het moment dat de normale dagelijkse verzorging niet voldoende resultaat geeft. Ze kunnen gebruikt worden als kuurbehandeling, als aanvulling op de dagelijkse verzorging of bij een speciale, evt. tijdelijke behoefte van de huid. Informeer gerust naar de verschillende werkstofconcentraten geschikt voor uw huid.