BEHANDELING

Bij Schoonheidssalon GianLuca worden alle nieuwe Permanente Make-Up (PMU) behandelingen in drie behandelingen uitgevoerd. Het mooiste resultaat van de behandeling wordt nl. verkregen als je in verschillende lagen de pigmenten aanbrengt. 
Bij de 1e behandeling vindt er een intakegesprek plaats waarbij mogelijke contra-indicaties worden uitgesloten. De persoonlijke wensen qua vorm en kleur worden uitgebreid met u besproken en voorgetekend op de huid zodat u straks volledig tevreden bent over het resultaat. Zowel bij de wenkbrauwen als eyeliner zijn er verschillende mogelijkheden qua technieken. De verschillende technieken staan uitgelegd bij de pagina's wenkbrauwen en eyliner. U vindt op de prijslijst de verschillen qua bedragen voor deze technieken. 

Na de behandeling zal de kleur van de pigmentatie er donkerder uitzien dan gewenst. Ongeveer 4 dagen na de pigmentatie zal deze lichter worden, doordat de opperhuid, ook vol met pigment dit zal afstoten. Dit gaat meestal gepaard met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er +/- 30% lichter uit. Na 6 tot 8 weken vindt er een
vervolgbehandeling plaats waarbij vorm en kleur worden bijgewerkt en accenten worden aangebracht qua intensiteit. Bij de 3e behandeling vindt er een nacontrole plaats.

Na de behandeling ontvangt u een nazorginstructie waarop staat hoe u uw huid moet behandelen na de PMU behandeling. Het is zeer belangrijk voor een mooi resultaat om deze na te leven!

Nazorginstructie

  • 3 dagen droog houden
  • Geen zonnebank of zon gedurende 1 week
  • Eerste 12 uur geen make-up gebruiken. Na 3 dagen is de huid gesloten
  • Niet zwemmen
  • Niet gaan krabben aan de korstjes 
  • Korstjes natuurlijk laten afvallen, dus afblijven (kan nogal jeuken)
  • Op open huid geen crème met vitamine smeren, kan een allergische reactie geven
  • Bij extreem droge huid beetje vaseline 1 à 2 dagen, 1x per dag
  • Afstoting kleur, 3e a 4e dag
  • Na 6 tot 8 weken zie je het uiteindelijke resultaat

Wat dient u zelf te doen voor de behandeling?

Indien u een wenkbrauw behandeling ondergaat dient u voorafgaand aan de afspraak EMLA crème op uw wenkbrauwen aan te brengen. De EMLA crème is verkrijgbaar bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5ml is voldoende voor 3 behandelingen. Een half uur voor de behandeling dient u deze royaal aan te brengen.

Wenkbrauwen: elke behandeling 1/3 van de tube aanbrengen. 

Eyeliner: EMLA crème mag niet gebruikt worden voor uw ogen. Breng zelf dus niet de crème aan op de ogen!