ACTIES


Behandeling van de maand augustus en september

VOCHTHERSTELLENDE EN ZEER VERFRISSENDE ZOMERBEHANDELING
voor uw huid!
Met deze behandeling krijgt uw huid een heerlijke vochtherstellende boost door het gebruik van kaoline, hyaluronzuur, aloë vera, liposomen en massagetechnieken.

De behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, een reinigend en verfrissend masker van kaoline (helende aarde), nareiniging facial tonic lotion, epileren wenkbrauwen, hyaluronzuurampul, een massage met bindweefsel/facelifting technieken en afsluitend een Aloë Vera Masker met aanvullende crème afgestemd op uw huidtype. Tevens kunt u kiezen uit een hand- of voetpakking en krijgt u aansluitend een glas verse munt/citroen water.

Uw huid voelt na de behandeling heerlijk soepel en fris aan en is weer helemaal in balans!

Deze mooie behandeling kost €79,=

Voor meer informatie of prijsinformatie neemt u gerust contact op.

Product van de maand augustus en september 

After Sun Lotion

DE ZONNEBESCHERMINGSPRODUCTEN VAN DR. BAUMANN zijn zoals ondertussen bekend zeer innovatieve producten zonder chemische UV-filters, conserveringsmiddelen en minerale oliën. Ook voor de zeer gevoelige en geirriteerde huid zijn de producten uitstekend verdraagbaar.


De Ater Sun Lotion is een product dat kalmeert, verfrist en de huid herstelt na het zonnebaden. De evt. roodheid veroorzaakt door de zon vermindert sneller en de intensiteit van het bruinen verbetert bij het gebruik van de After Sun Lotion. Na de zomer ook uitstekend te gebruiken als bodylotion! 


De After Sun Lotion kost €23,60 voor 200ml.

Nu bij aankoop van een zonbeschermingsproduct van 200ml ontvangt u de After Sun Lotion van 75ml (t.w.v. €12,=) geheel gratis!

Actie van de maand!
Mooie gladde benen deze zomer!

NU HET VOLOP ZOMER is willen we weer stralend voor de dag komen. Gladde, mooie benen en geen last van ongewenste haartjes waar dan ook.
Laat uw benen harsen en uw haartjes blijven na de behandeling gemiddeld 3 tot 6 weken weg.
Ideaal tijdens uw vakantie omdat u zo onbezorgd kunt genieten zonder ongewenste haargroei! 

Tips voorafgaand aan de behandeling:
* Zorg ervoor dat uw huid goed schoon is (scrub deze b.v. een paar dagen achter elkaar)
* Gebruik op de dag van de behandeling geen bodylotion
* Ga de haartjes 2 tot 3 weken voor de behandeling niet scheren of knippen; voor het beste resultaat moeten de haartjes minimaal 0,5 cm lang zijn
 
U ontvangt 15% korting op deze behandeling!