ACTIES

Behandeling van de maand juni, juli & augustus

COLLAGEENBEHANDELING!

GEEF UW HUID EEN HEERLIJKE VERFRISSENDE EN VERSTRAKKENDE BEHANDELING!
Met deze mooie behandeling krijgt u een frisse, glanzende, elastische en gezonde huid.  Daarnaast wordt uw huid gevoed met de heerlijke serums van hyaluronzuur, vitamine C en E en afsluitend met vitamine A.

De behandeling bestaat uit:
*reiniging van de huid
*epileren van de wenkbrauwen
*masker
*natural face lifting massage van gezicht, hals en decolleté
*mesotherapie met de serums van hyaluronzuur en vitamine C en E
*afsluitend vitamine A serum


Door de Natural Face Lifting massage gaat uw huid er mooi fris, glanzend, vitaler, elastischer en gezonder uitzien. Er vindt nl. een betere doorbloeding plaats van de huid en de gelaatsspieren door een hogere zuurstoftoevoer naar de cellen.
Evt. vochtophopingen bijvoorbeeld rondom de ogen worden minder. 
Door het toepassen van mesotherapie wordt de huid direct gevoed met serums tot in de diepere huidlagen waardoor de collageenopbouw van uw huid wordt gestimuleerd. 

Deze mooie collageenbehandeling kost €89,=

Heeft u vragen over deze behandeling? Neemt u gerust contact op.

VADERDAGACTIE

De huid van mannen en vrouwen is, op enkele details na, identiek in opbouw en functie. Bij mannen kan de huid wel dagelijks sterker worden belast en uitdrogen door het scheren met uitdrogende scheerproducten en het nabehandelen met sterk alcoholhoudende aftershaves. Tijd dus dat ook de man de juiste en gezonde producten gebruikt voor zijn huid!

Dr. Baumann heeft een speciale mannenlijn op basis van dezelfde uitgangspunten als de andere producten; zonder minerale oliën, zonder parfum, zonder conserveringsmiddelen, overbodige verpakking en niet getest op dieren.

In het assortiment zit de Shaving Mousse, After Shave Lotion, Lipsomen for Men, Cream for Men en de Body Lotion for Men.
Door de vele verzorgende eigenschappen in de producten; D-Panthenol, natuurlijke vitamine E, rozemarijnolie, ureum, kamille, teunisbloem-, jojoba- en macadamiaolie etc. zal de huid zeer aangenaam aanvoelen, gekalmeerd en verzorgd worden.
Irritaties tijdens en na het scheren zullen verleden tijd zijn! De huid zal er een stuk rustiger en frisser uit gaan zien.

Alle producten van de mannenlijn nu de gehele maand juni met 10% korting verkrijgbaar!

Product van de maand juni, juli & augustus

SELF TANNING LOTION
Wilt u op een gezonde manier een kleurtje zonder dat u daarvoor in de zon hoeft te liggen? Gebruik dan de Self Tanning Lotion van DR. Baumann. Mild bruinen zonder zon, en zonder gevaar voor de gezondheid dankzij een huideigen bruinende stof. 
De Selftanning lotion is ook ideaal na het zonnebaden, om de huid te kalmeren en tegelijkertijd het bruinen te intensiveren.
Het product kan voor het hele lichaam gebruikt worden. Dus ook ideaal voor uw gezicht, hals en decolleté!
Het product is gemakkelijk te verdelen over uw huid zonder dat deze vlekken geeft.

De Self Tanning Lotion kost €35,10 voor 75 ml.

DÉCOLLETÉ SPECIAL

VERSTRAK UW BUSTE EN DÉCOLLETÉ MET DE DÉCOLLETÉ SPECIAL.
De huid van uw buste en décolleté is een dunne huid die onder invloed van zonlicht en door geen of te weinig gebruik van sunlotion snel veroudert. Om uw huid weer mooier en strakker te krijgen is de décolleté special een fantastisch product. Iedere dag een kleine hoeveelheid van de gel op uw buste/décolleté geeft een heel mooi verstrakkend resultaat. Echt het proberen waard!
Verkrijgbaar in 75 ml en 200 ml.

In de maanden juni/juli en augustus met 10% korting verkrijgbaar!
Normaal 200 ml €45,40 nu voor €40,85
Normaal 75 ml €22,70 nu voor €20,45