ACTIES


 

X-Mas shoppingday!

Zaterdag 10 December van 10.00-17.00 uur

  

10% korting op alle producten

bij besteding van €50,= aan

make-up producten,

bon voor gratis eyebrow treatment!

10% korting op cadeaubonnen

25% korting bodylotions SPA lijn

25% korting op tassen & shawls

Gratis kerstpresentje

 

Kom gerust vrijblijvend binnen lopen!

 

Behandeling van de maand november

 

GLYCOLZUURPEELING!


De herfst- en winterperiode zijn uitermate geschikt om uw huid een peeling te geven. De behandeling zorgt voor het succesvol verminderen van onvolkomenheden zoals acné, fijne lijnen en rimpels, hyperpigmentatie en het bereiken van een verbeterde huidstructuur in het gelaat. Deze milde peeling met een PH-waarde van 3,1% is bijna voor ieder huidtype geschikt.

U kunt deze behandeling éénmalig laten uitvoeren maar voor het beste resultaat worden 3-5 behandelingen aanbevolen. Dit is afhankelijk van huidtextuur, leeftijd, lijnen en rimpels.

Daarnaast is een thuisverzorging met vitamine A of after AHA ampul/serum aan te bevelen.
De behandeling kunt u niet combineren met een gezichtsmassage en/of harsen.  Informeer gerust naar de mogelijkheden in de salon.
 

1 behandeling      € 65,=
3 behandelingen €175,=
5 behandelingen €275,=

Aanbevolen thuisverzorging: Bij aankoop van een ampul of serum ontvangt u 10% korting! 

Voor meer informatie neemt u gerust contact op.

Product van de maand november

NOVEMBER: GEDAAN MET DE TEENSLIPPERS!


Alhoewel het qua temperaturen nog niet zo lijkt maar de herfst is toch echt begonnen en de winter breekt straks aan. Geen overbodige luxe om onze dikke sokken uit de kast te halen (tevens gunstig voor onze energierekening!)

Extra verzorging is aangewezen om geurende voeten en schimmels tegen te gaan. 

Wist je dat je hiervoor de deodorant mild & strong perfect kan gebruiken als voetendeo? Probeer het maar eens uit met deze aantrekkelijke promotie:

1 * DR. BAUMANN Foot Mask  +
1 * DR. BAUMANN Deodorant Mild & Strong

Voor een speciale promotieprijs!


Het FootMask is pure verwennerij en biedt een intensieve verzorging met hoogwaardige oliën en vitamine E. Daarnaast bevat het ook algenextract wat zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Ideaal dus als je regelmatig last hebt van koude voeten!
Gebruik: Breng een behoorlijke laag aan na het reinigen van de voeten (bijv. met het Footh Bath Concentrate van DR. BAUMANN), laat 10 à 15 minuten inwerken en masseer het restant in. 

De deodorant Mild & Strong is een milde spray tegen onaangename lichaamsgeurtjes. De essentiële oliën manuka, tea tree en lavendel zorgen voor een nog krachtigere werking. Perfect dus ook om als voetendeo te gebruiken tegen geurende voeten en schimmels!

Voor meer informatie of prijsinformatie neemt u gerust contact op.