ACTIES


Behandeling van de maand maart

Natural Face Lifting behandeling;
gratis EyeCream ampul bij kuurverband!

Merkt u ook dat uw contouren in het gelaat minder strak worden? Dat de lijnen onder uw ogen en tussen neus en lippen zich niet meer laten wegjagen? Heeft u ook last van hangende wangen, een dubbele kin en zakkende oogleden?

Door de combinatie van verschillende intensieve technieken (bind- spier en botweefselmassage) ontstaat er het effect van een facelift op een natuurlijke manier. Daarbij komt dat uw huid er veel beter en gezonder uit gaat zien omdat uw huid wordt geprikkeld waardoor die actiever en beter begint te werken.
Deze vorm van huidverbetering is op 100% natuurlijke basis, zonder plastische chirurgie en zonder inspuitingen!

DE BEHANDELING 
Natural Face Lifting Massage is een volledig manuele behandeling. Een behandelingskuur omvat minimaal 5 behandelingen, maar wilt u eerst kennismaken met de behandelingstechniek voordat u met een kuur start, dan is dit uiteraard mogelijk.

KENNISMAKINGSBEHANDELING 
* Intake d.m.v. gezichtsanalyse en wensen klant
* Reiniging van de huid
* Liposomenserum
* Natural Face Lifting Massage Level 1
* Afsluitende verzorging
* Technieken voor thuisverzorging (Natural Face Lifting is immers fitness voor het gelaat: strakke buikspieren krijg je ook niet na 1 sessie, maar is het resultaat van een gedisciplineerde routine)
 
45 Minuten: € 59,50

De eerste behandeling laat al direct resultaat zien. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 5, 10 of 15 behandelingen geadviseerd waarbij u minimaal 1x per week in de salon komt voor een behandeling. En daarna voor onderhoud iedere 4 tot 6 weken terug komt.

ACTIE: KIEST U VOOR EEN KUURBEHANDELING DAN ONTVANGT U EEN EYECREAM AMPUL T.W.V. €15,70 GEHEEL GRATIS!

Voor alle overige informatie kuurverband en foto's voor en na, zie website.

Voor meer informatie of prijsinformatie neemt u gerust contact op.

Product van de maand maart

SUN LOTIONS DR. BAUMANN!

Het zonnetje laat zich al regelmatig zien. Heerlijk voor ons welbevinden maar vergeet niet dat de eerste zonnestralen op de huid al flinke schade kan aanrichten. De hele winter heb je immers geen zonnestralen op je huid gehad!
Wees daarom alert en gebruik de sunlotion als dagcrème over je liposomen. Je bent zo direct beschermd tegen UV-straling die evt. huidveroudering, pigmentvlekken en kanker kan veroorzaken.

Ook hierbij is het belangrijk om regelmatig te smeren in combinatie met de juist SPF factor.
Mocht u nog een sunlotion van vorig jaar hebben, bedenk dan wel dat de SPF factor sterk is achteruit gegaan. Dit gebeurt ook als u de sunlotion op een te warme plek heeft bewaard.

Alle Sun Lotions van DR. Baumann zijn vrij van parfum, minerale oliën en chemische, schadelijke UV-filters en bevat zowel UVA en UVB bescherming!

DEZE MAAND IS DE SUN LOTION F25 (olievrij) EXTRA AFGEPRIJSD.
NORMAAL €54,= VOOR 200 ML, NU VOOR €46,50!

ALLE OVERIGE SUN LOTIONS ZIJN MET 10% KORTING VERKRIJGBAAR!

Voor meer informatie of prijsinformatie neemt u gerust contact op.