ACTIES

VALENTIJNSDAG 14 FEBRUARI

Behandeling van de maand februari en maart

DERMAPEN BEHANDELING!

Een mooie, effectieve behandeling om storende lijntjes/rimpels aan te pakken op bijvoorbeeld uw bovenlip, neus lippenplooi, frons etc. 

De dermapenbehandeling is een micro-needling behandeling die de natuurlijke collageenproductie in de huid stimuleert. Ook acnélittekens, grove poriën en hyperpigmentatie hebben baat bij deze behandeling die gericht is op het verbeteren van de huid. Het resultaat is een steviger, gladder en jonger uitziende huid.  
De dermapen behandeling bestaat uit een microneedling behandeling op een deel of meerdere delen van uw gezicht die u als storend ervaart. De diepte van de behandeling wordt bepaald door het instellen van de lengte van de naald.
Afhankelijk van uw huidtype en het te behandelen gebied wordt gekeken welke diepte noodzakelijk is. Daarnaast wordt geadviseerd hoeveel behandelingen er minimaal nodig zijn om een gewenst resultaat te bereiken.  De behandeling wordt gecombineerd met hyaluronzuur en vitamine A waardoor de natuurlijke collageenproductie in de huid wordt gestimuleerd. Ook wordt geadviseerd om hyaluronzuur en vitamine A thuis te gaan gebruiken voor een nog mooier resultaat. Tussen de verschillende behandelingen zit meestal 1 à 2 weken afhankelijk van het te behandelen gebied en huidtype.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw huid!

Deze mooie behandeling kost €79,= per sessie. Bij 4 sessies ontvangt u 10% korting op de totale behandelprijs!

Heeft u vragen over deze behandeling? Neemt u gerust contact op.

Product van de maand februari en maart

DE HANDCRÈME EN NAGELRIEMOLIE EEN WELDAAD VOOR UW HANDEN!
Heeft u in de winter ook zo'n last van droge of gebarsten handen, kloven of rode pijnlijke handen? Dan is een handcrème in combinatie met nagelriemolie geen overbodige luxe!

Een mooie aanbieding deze maand:

DR. BAUMANN BAOBAB HANDCREAM + DR. BAUMANN NAGELRIEMOLIE nu samen voor €37,50 (normaal €42,90)

De DR. BAUMANN Baobab handcream is vergelijkbaar met de reeds bekende DR. BAUMANN Hand Cream maar dus net iets rijker en voller waardoor het qua werking tussen de DR. BAUMANN Hand Cream en de DR. BAUMANN Chaps Cream inzit. Dus, voor de (problematisch) droge huid van de handen met neiging tot barstjes.

De DR. BAUMANN Nagelriemolie is een complete verzorging voor de nagels en de nagelriemen van zowel handen als voeten. De nagelolie is extreem zuinig in het gebruik en wordt aangebracht met een handige applicator. Macadamia olie, abrikozenolie en vitamine E werken bij broze nagels en zorgen voor stevige, gave nagelriemen en daardoor voor elastische, stevige nagels.