SPECIALISTISCHE BEHANDELINGEN

ACNÉ
ELECTRISCH ONTHAREN
MEDISCHE CAMOUFLAGE

Schoonheidssalon GianLuca is aangesloten bij de ANBOS. ANBOS staat voor Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging. Bij deze organisatie zijn alleen gediplomeerde schoonheidsspecialistes aangesloten die basis- én specialistische behandelingen bieden.
Omdat de salon beschikt over de specialisaties Acné, E-ontharen en Medische Camouflage staan deze ook geregistreerd met een AGB-code (Algemene Gegevens Beheer-code) waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. Met deze unieke code staan zorgaanbieders geregistreerd in een landelijke database. Wegens deze registratie zijn er mogelijkheden om deze behandelingen vergoed te krijgen via uw zorgverzekeraar. Check daarom uw polis om te kijken welke vergoeding u kunt ontvangen!

 

Acné behandelingen

Bij acné zijn er verschillende behandelingen mogelijk.  
Na een uitgebreide huidanalyse en intake wordt bepaald welke behandeling(en) het beste resultaat geeft. Na besluit tot behandeling, wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die U dient te ondertekenen.

Bij uw 1e behandeling ontvangt U informatie over de behandeling, welk resultaat U kunt verwachten en advies en voorlichting over huidverzorging en evt. risico’s. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om de acné te verminderen. Een goede thuisverzorging met de bionome producten van Dr. Baumann zijn hier hierbij onontbeerlijk voor het beste resultaat.

Acné behandeling standaard € 57,50
Acné behandeling fruitzuurpeel € 73,50

Het is mogelijk dat een combinatie van behandelingen wordt aanbevolen.

 


Electrisch ontharen

Wat houdt de behandeling in?

Indien u last heeft van storende haartjes op uw bovenlip en/of kin kunt u deze laten verwijderen d.m.v. E-ontharen. Het voordeel van deze methode is dat ook blonde, grijze en rode haren kunnen worden verwijderd. Dit gaat echter niet bij Laser of IPL-ontharing.

Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul dun naaldje waarmee haren één voor één behandeld zullen worden. Door het gebruik van stroom ontstaat warmte in het haarzakje waardoor de haar beschadigd en vernietigd wordt. Na elke behandeling worden de haren dunner en zwakker.  Het doel van de behandeling is haarvermindering. De behandelperiode varieert afhankelijk van de hoeveelheid haren, frequentie, type haar etc.

Electrisch ontharen

Wat houdt de behandeling in?

Indien u last heeft van storende haartjes op uw bovenlip en/of kin kunt u deze laten verwijderen d.m.v. E-ontharen. Het voordeel van deze methode is dat ook blonde, grijze en rode haren kunnen worden verwijderd. 
Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul dun naaldje waarmee haren één voor één behandeld zullen worden. Door het gebruik van stroom ontstaat warmte in het haarzakje waardoor de haar beschadigd en vernietigd wordt. Na elke behandeling worden de haren dunner en zwakker.  Het doel van de behandeling is haarvermindering. De behandelperiode varieert afhankelijk van de hoeveelheid haren, frequentie, type haar etc.

Voor wie is het geschikt?
De behandeling is voor de meeste mensen geschikt mits de contra-indicaties zijn uitgesloten. Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intakegesprek en anamnese plaats.

Na besluit tot behandeling, wordt alle informatie op papier gezet in een  behandelingsovereenkomst die U dient te ondertekenen.

Het starttarief van de behandeling is € 25,00. U betaald afhankelijk van het aantal minuten.
Bijvoorbeeld 25 minuten is € 40,= , 30 minuten is € 45,= etc.


Medische Camouflage

Wat houdt de behandeling in?
Dit is een specialistische behandeling die ongewenste verkleuring(en) of oppervlakte verschillen van de huid minder zichtbaar maken.  Medische camouflage kan helpen om mensen met huidaandoeningen zoals vitiligo, littekens etc. weer zekerder te laten voelen. Het uiterlijk speelt immers een grote rol in het sociaal contact.
Het is nagenoeg onmogelijk om de aandoening geheel onzichtbaar te maken maar camouflage zorgt ervoor dat de aandoening in ieder geval minder opvalt. Het zorgt er helaas niet voor dat de aandoening verbetert of geneest.
Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale camouflagecrèmes. Deze camouflagecrèmes bevatten veel meer pigmenten dan de gewone foundations waardoor een meer dekkend effect bereikt wordt.

Voor wie is de behandeling geschikt?
Mensen met vitiligo, littekens, melasma, wijnvlekken etc. maar bijvoorbeeld ook mensen die hun tatoeage tijdelijk of voor altijd willen camoufleren.

Hoe ziet de behandeling eruit?
In een drietal behandelingen krijgt de klant geleerd hoe hij zelf zijn huidaandoening kan camoufleren. 
Bij de eerste behandeling vindt er een intake plaats in combinatie met kleurbepaling en bestelling van de kleuren en overige producten.
Bij de tweede behandeling krijgt de klant geleerd hoe hij zich moet camoufleren en welke technieken hierbij nodig zijn.
Bij de laatste behandeling komt de klant gecamoufleerd naar de salon en worden de laatste tips en trucs besproken.  

Is er een vergoeding mogelijk van de zorgverzekeraar?
Afhankelijk van uw verzekering is een vergoeding mogelijk van de zorgverzekeraar. Dit geldt echter alleen voor huidaandoeningen zoals vitiligo, littekens, melasma en wijnvlekken. Een tatoeage valt echter niet onder deze vergoeding.

Alle informatie omtrent uw vergoeding kunt U opvragen bij uw zorgverzekeraar.

Indien u meer informatie of prijsinformatie wenst, neemt u gerust contact op

AGB-code onderneming: 89054300
AGB-code vestiging: 71161031
AGB-code specialisaties Acné en Elektrisch Ontharen: 89100838
Kwalificatiecode Acné: 8905
Kwalificatiecode Elektrisch Ontharen: 8907