CELL REGENERATING FACIAL

The pathways to your beauty!

Cell Regenerating Facial is een door Inge Deceuninck ontwikkelde massagemethode waarbij Oosterse en Westerse technieken elkaar de hand geven.
Het is een massage die specifiek bedoeld is voor de huid in disbalans zoals acné, psoriasis, rosacea, couperose, eczeem maar ook voor behandeling bij migraine, burn-out klachten, stress, verouderde, vermoeide en slecht doorbloede huid. Het zorgt voor een rustige en gebalanceerde huid. Verzacht ontstekingen, verminderd de roodheid, brengt rust en de huid krijgt een vitale uitstraling.

De techniek begint met prikkelende tappotagetechnieken op het lichaam. De basis zijn ontspannende behandeltechnieken die hun werking hebben op de activering van de parasympaticus. Deze brengt rust in de huid en de organen, deze rust stimuleert cel aanmaak waardoor de huid zichzelf sneller vernieuwt.
Via de 5-elementenleer wordt het volledige gelaat, de hals, het decolleté, het hoofd, de schouders en de borst gemasseerd. De energiestroom wordt gestimuleerd om zo balans en evenwicht terug te vinden in een overgestimuleerde huid.
Ook met meridiaanpunten wordt de energy-flow versterkt en worden de overprikkelde gelaatsdelen weer helemaal tot rust gebracht.
Het laatste deel van de behandeling is een lymfe drainerende techniek met borsteltjes.
Dit geeft een prikkel aan het afvoerende systeem, versterkt het immuunsysteem en bevordert de natuurlijke hydratatie van de huid.

 

DE BEHANDELING 
De Cell Regenerating Facial is een volledige holistische behandeling in combinatie met het gebruik van borsteltjes. Aan de hand van de kennismakingsbehandeling wordt gekeken of er meerdere behandelingen nodig zijn om de huid weer in balans en tot rust te brengen. Uiteraard zijn hierbij het gebruik van de juiste producten en uw levenswijze een belangrijke factor voor de verbetering van uw huid. 

KENNISMAKINGSBEHANDELING 
* Intake d.m.v. gezichtsanalyse/disbalans huid
* Reiniging van de huid
* Hydraterend masker
* Cell Regenerating Facial massage met intensive lotion
* Afsluitende verzorging
* Advies levenswijze en producten
 
45 Minuten: € 59,50