PRODUCTEN BESTELLEN

Welkom in de webshop van Schoonheidssalon GianLuca

De producten van Dr. Baumann Cosmetic worden exclusief verkocht door schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die naast een grondige kennis van de huid, ook een grondige kennis hebben van de inhoud en werking van cosmetica en cosmetische ingrediënten.

In de webshop is het assortiment van de Beaucaire-, Classic-, Skinident-, en Wellnesslijn van DR. Baumann te bestellen. Deze producten kunnen echter alleen besteld worden nadat u een gratis product advies gesprek heeft gehad. Tijdens dit gesprek adviseer ik u welke producten u het beste kunt gebruiken. Een afspraak maken voor een product advies gesprek kan telefonisch +31(0)43 362 7247per e-mail info@schoonheidssalongianluca.nl of via het contactformulier.

De bestelpagina's van de producten zijn beveiligd met een wachtwoord. Dit wachtwoord kunt U aanvragen door het invullen van het contactformulier

Staat uw product online niet vermeld dan kunt u dit aangeven in het veld opmerkingen bij uw bestelling. Ik neem dan (indien nodig) contact met u op.

De producten kunt u in de salon afhalen of laten opsturen. Vanaf €100,= zijn de verzendkosten gratis. 
Kiest U voor de betaalwijze vooraf overmaken, dan kan dit ook middels een betaalverzoek via WhatsApp. Dit kunt u in het veld opmerkingen aangeven.

In de salon kunt u zowel met pin als cash betalen.