BIONOME HUIDVERZORGING IN COMBINATIE
MET GEZONDE VOEDING

 

Schoonheidsverzorging van binnenuit - het belang van gezonde voeding!

De toestand van de huid hangt niet alleen af van de juiste huidverzorging maar ook van erfelijke aanleg en levenswijze, vooral dan van voeding. Het zou zonde zijn dat de kwalitatieve bionome huidverzorging van Dr. Baumann Cosmetic door een verkeerd voedingspatroon wordt tegengewerkt of niet optimaal kan aanslaan. Een gezonde voeding, met de noodzakelijke bouwstoffen voor lichaam en huid, is daarom erg belangrijk. De dwarsdoorsnede van de huid hiernaast toont duidelijk het belang van een gezonde voeding aan. En complex stelsel van bloedvaten voert gezonde, maar ook schadelijke stoffen uit de voeding naar de huid.


De kwaliteit van de voedingsstoffen bepaalt dan ook uiteindelijk de gezondheid van de huid. Een gezond lichaam draagt van binnen uit bij aan een gezonde huid.
Daarom werk ik samen met How2behealthy met vestigingen in Maastricht, Eijsden en Sittard.

How2behealthy 
Wilt u met een volle batterij door het leven en uw lichaam, huid en gewicht terug in balans brengen? How2behealthy is voor iedereen die meer energie en vitaliteit wil ervaren en gezond oud wil worden. Wij staan voor een natuurlijke, professionele en persoonlijke aanpak. Wij werken met verschillende programma's op maat gericht op de oorzaak van uiteenlopende klachten. Binnen 3-6 maanden ondergaat u een plezierige transformatie naar een blijvend gezonde levensstijl die het leven en uw huid jarenlang verbetert.

Extra voordeel als u klant bent bij GianLuca!

Als klant van schoonheidssalon GianLuca ontvangt u bovendien 10% korting bij het afsluiten van een Natuurlijk Vitaal of Natuurlijk Jong programma.